Til topps med godt oppmøte. Denne klubben frykter ikke frafall

I mangel av vann kan svømmeklubben bare tørrtrene.

TIL TOPPS: Svømmeklubben steg til topps Kristi himmelfartsdag med felles treningstur til Kvitnesveten. Foran fra venstre: Bodil Marcussen (trener), Isaiah Iversen, Eirin Gabrielsen (trener), Cathrine Berg (forelder), Lise Marcussen, Hanne Marcussen og Celina Berg Nøklebye. Bak fra venstre: Emrik Odin Liavik, Felix Berntsen, Truls Nilsen, Mina Evensen, Jasmin Kusainova, Isabel Berntsen, Kjetil Hansen (trener), Nora Dypvik Hansen, Trond A Liavik (trener), Lotta Tötterman, Hans Peter Stabursvik (trener), Bo William Stabursvik og Hanna Rennemo.  Foto: Harstad Svømmeklubb

sport

Grottebadet stengte på grunn av koronapandemien 12. mars. Da var det samtidig bom stopp for Harstad Svømmeklubb. 4. mai ble fellestreninger igangsatt etter drøyt 50 dager uten vann. Det har gått bedre enn ventet.

Trener Kjetil H. Hansen er optimistisk med tanke på fortsettelsen når det blir hverdag igjen og bassengene fylles både med vann og svømmere.