– Jeg hadde forbannet meg på at når jeg så ned på sykkelbanen, skulle det være min gravemaskin som sto der

Jacob Kulseng-Hansen skjønte tidlig at utviklingen i Harstad Sykkelpark var noe som han skulle være med på å ta sin del av dugnadsansvaret for.

DUGNADSARBEIDER: Han ser rett ned på pumptrackanlegget i Harstad Sykkelpark. Og da Harstad Cykleklubb startet opp med å realisere anlegget, var Kulseng-Hansen klar på at dette var noe som han ville være med å bidra til. – Dette er et prosjekt som er med på å bygge by. Derfor var dette noe som Sæteråsen Maskin ønsket å være med på, sier Kulseng-Hansen.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Da Harstad Cykleklubb var vel i gang med sitt storprosjekt med to pumptracker i sitt eget anlegg, var Kulseng-Hansen raskt på pletten med å melde seg til dugnadstjeneste for sykkelklubben.

– Jeg hadde forbannet meg på at når jeg så ned på sykkelbanen, skulle det være min gravemaskin som sto der, sier Kulseng-Hansen.