– Blir bra med Helstrup

De samarbeidet tett i seks år. Nå tror Håvard Fjellvang at TIL kommer til å oppleve suksess med sin tidligere trenerkompanjong.

DUO: I seks år hadde Håvard Fjellvang og Gaute Helstrup tett samarbeid som henholdsvis assistent- og hovedtrener i Tromsdalen. Nå har han tro på at Helstrup er riktig mann for jobben for å ta Tromsø tilbake til eliteseriespill. Arkivfoto: Daniel Lilleeng, iTromsø 

sport

Harstadværingen Fjellvang var assistenttrener under Helstrup i en periode på seks år i Tromsdalen. I flesteparten av sesongene kriget på nest høyeste nivå, Men før fjorårssesongen skiltes deres veier. Da slo Helstrup til på tilbudet som hovedtrener for Ham-Kam, mens Fjellvang ble igjen i Tromsø. Nå er duoen igjen innenfor den samme bygrensa. Men når Gaute Helstrup nå skal ta Tromsø IL med på opprykksjakt, er det uten Fjellvang ved sin side.


Siste frist er september hvis lokale lag skal få spille seriekamper i år: – I beste fall får vi en halv sesong

Helst ser fotballkretsen at barnefotballen kommer i gang før skoleferien. Seniorene tåler å vente til 1. september.


– Jeg tror absolutt at dette kan bli veldig bra. Og han kommer garantert til å legge ned noen arbeidstimer på kontoret for klubben. Så har han nok også fått øvd seg på hva , sier Fjellvang.