Kjent travprofil utestengt fra Harstad travpark i to år:

– Jeg føler meg forsvarsløs mot anklagene

Travamatøren er ilagt en av Totonors strengeste straffer. Han kjemper med nebb og klør for å renvaske seg fra sterke anklager og en dom, som setter hans travframtid på spill.

UTESTENGELSE: Travprofilen tilknyttet Harstad travpark fikk en dom på to års utestengelse fra Totonor. Grunnen som Totonor oppgir er seksualisert dialog på Snapchat-gruppen til Harstad travparks Ungdomsgruppe og uønsket adferd mot mindreårige jenter som holder til i Totonor-stallen. For det ble personen straffet med to års utestengelse fra Harstad travpark fra og med 13. februar. Personene på bildet har ingen tilknytning til saken. Illustrasjonsfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

Det å ikke vite hva det er man forsvarer seg mot, har vært en stor belastning denne våren.

sport

Personen, som er en kjent lokal skikkelse i travmiljøet, er forbannet. Dels over det som han mener er en sak som ikke er tuftet på sannhet. Dels på Totonor for det som han opplever er en hårreisende behandling fra driftsselskapet for nordnorsk travsport.


– Ekstraordinær sak

– Slike saker skal man ikke ha i et demokratisk samfunn.


– Jeg har ikke fått presentert hva som er det nøyaktige innholdet i anklagene mot meg. Det å ikke vite hva det er man forsvarer seg mot, har vært en stor belastning denne våren, sier travprofilen.