Støtter de som satset og gikk på tap: – Heier på folk med ambisjoner

For at skiklubbene fortsatt skal være i stand til å løfte lokalsamfunnet, tar banksjefen regninga for tapte kostnader.

FORNØYDE: Jon Arne Torbergsen i Medkila Skilag og sponsoransvarlig Sveinung Karlsen i arrangementskomiteen er glade for at banksjef Mona Slåtto Olsen dekker påløpte kostnader og gir et ekstra bidrag til klubbene. 

sport

– Gi mannen en stav, er et velkjent sitat fra langrennssporten med utspring i VM-dramaet i Holmenkollen i 1982. Oddvar Brå fikk ny stav og kunne gå Norge til gull i stafett.

På lignende måte får Medkila Skilag og IF Kilkameratene en håndsrekning etter at vinterens to store skimesterskap ble avlyst. Nordnorsk mesterskap og Skandinavisk cup skulle gi fortjeneste på anslagsvis 500.-600.000 kroner. I stedet ble det kun kostnader.