Gradvis innfasing av barnefotballen

Noen flere barn får trene fotball i Harstad, men de yngste må fortsatt vente.

TRENING: Barn kan etter hvert begynne å spille fotball igjen.  Foto: Colourbox

sport

Det er beskjeden fra ledelsen i fotballklubbene Medkila, Landsås og Kilkam, som fra neste uke slipper deler av barnefotballen ut på baner eller inn i haller. Årgangene 2009 og 2010 får begynne å trene i Medkila og Kilkam, mens Landsås også inkluderer 2011. 2008 og eldre er i gang allerede.

Disse fotballhallene åpner igjen mandag

Fotballag kan trekke inn mellom vegger og under tak i neste uke.


– Vi ser på prosedyrene for å kunne tilrettelegge for oppstart for de yngste på en god og trygg måte. Vi kommer tilbake til når vi åpner for de yngre lagene, sier Lena Torbergsen i Kilkam, Tommy Paulsen i Landsås og Stein Kato Rafhaelsen i Medkila.