Sykkelparken er tatt i bruk takket være Håkon. Han tok innersvingen på snøen

– Jeg har gledet meg så ufattelig lenge.

INITIATIVTAKER: Håkon Tunes igangsatte prosjektet med å få fjernet snø fra pumptrackene i Harstad Sykkelpark, og da skulle det bare mangle at 19-åringen var først ut i årets sesong. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

For en uke siden fortalte Harstad Tidende om den engasjerte 19-åringen Håkon Tunes, som ikke har tålmodighet til å vente til vær og vind har ordnet opp slik at snøen forsvinner i Harstad Sykkelpark. Flere ganger har han gjort forsøk på å grave fram pumptrackene, men har vært nødt til å gi opp på grunn av enorme snø- og ismengder i Blåbærhaugen. Sist helg fikk han igangsatt en dugnad.

Mye slit har det vært, men nå er endelig den minste av de to pumptrackene klare til å ta mot syklister. Tunes hadde med sykkelen, og suste rundt.