Refser presidenten for å ha fått ros

– Jeg har faktisk vært på Zwift helt siden 2011.

VIRTUELT: Ronny Fyhn Hansen kom på andreplass i klasse C under de virtuelle norgescupstevnet NCF Spring Cup. Det fikk han ros for av klubbpresident Bjørn Tore Woll. Det synes ikke hovedpersonen selv noe som helst om. Arkivfoto 

sport

Ronny Fyhn Hansen er en mann med flere lag og mange fasetter. Han har snakketøyet i orden, og er fast konferansier når det kommer til stort og smått som handler om sykkel. Når han i tillegg har en lidenskapelig interesse for nasjonal og internasjonal sykkelsport, er dette noe som blant annet har gitt han muligheten til å intervjue prominenser som Erna Solberg, Marcel Kittel, Mathieu Van Der Poel og Aleksander Kristoff. Det er en rolle som han har løst på glimrende vis.

At han også har et talent for humor har også kommet fram gjentatte ganger. På stand up-scenen har han fått latteren fram hos sitt publikum som en del av Stand Up Harstads inventar. Men hans aktive sykkelkarriere kommer ikke alltid først fram i lyset. Men den er der den også.