Lokalidrettens ansatte rammes av koronapandemien: Stadig flere permitteres

De fleste ansatte i lokalidretten er enten i reduserte stillinger eller er i ferd med å bli permitterte som følge av stans i idretten.

BERØRES: De har deltid- eller heltidsjobb i idrett lokalt. Øverst fra venstre: Rune Olsen, Helge Piippo, Drago Dumancic, Steinar Westerås, Margunn Haugenes, Roy Berntsen, Line Anita Nermark, Matias Olsen, Emilie Dahl, Nikica Kosutic, Ted Pedersen, Simen Risbøl, Eirik Risbøl, Kristian Ellefsen, Daniel Kvile, Martin Størkersen Myrlund, Tom Stenvoll, Børje Sørensen, Jan Lindgren og June Reyes. 

sport

Det viser en kartlegging gjort av Harstad Tidende onsdag. De ferskeste eksemplene er i HIL, som sendte fire permitteringsvarsel og gjennomførte drøftingsmøter onsdag. Fra lørdag får administrativ leder Helge Piippo, a-lagshovedtrener Rune Olsen, b-lagstrener Steinar Westerås og målvaktstrener Drago Dumancic redusert sine stillingsbrøker med 50 prosent, opplyser styreleder Bjørn Ludvigsen.

– Fotball er stort sett artig, men dette er ikke gøy. Må man, så må man, og det er styrets oppgave å ta beslutninger som er best for klubben både på kort og lang sikt, sier Ludvigsen.