Sa opp jobben på UNN for å satse mot VM. Med idrett på vent tar Sara en ekstra tørn på legevakta

Sist søndag skulle hun gjøre sitt livs konkurranse for å kvalifisere seg for verdensmesterskapet. I stedet forberedte hun seg på ekstra innsats for helsevesenet.

SATT PÅ VENT: Sesongen er foreløpig parkert for den hardtsatsende triatleten Sara Johnsen, som så vidt kom seg hjem fra Spania før landet stengte grensene. Der var hun for å finpusse formen til konkurransen som skulle gi henne billett til VM. 

sport

Sara Johnsen ga seg selv muligheten for ekstra idrettssatsing da hun sa opp jobben på UNN og forlot sykehuset i Harstad i desember. Mindre jobb skulle gi mer tid til trening og konkurranser – med VM-deltakelse i triatlon som den store drømmen.

Nå innstiller harstadværingen seg på andre utfordringer som en følge av koronapandemien.