Virtuell trening samler folket

Treningsgruppa Hjemme-Gym ble til på inspirasjon fra en fransk hekkeløper, og en hjemmevideo av en økt med Funkygine.

INITIATIVTAKERE: Ideen til treningsgruppa Hjemme-Gym ble til i forlengelsen av ei økt og en treningsvideo hjemme hos familien Hunstad og Johansen i Kvæfjord. Her er deltakerne Kristoffer Strand Eilertsen (fra venstre), Andrea Pålsdatter Hunstad, Wulff Røvik Hunstad, Line Alea Hunstad og Pål Rainer Røvik Johansen. 

sport

Det vil si; tanken var først at familien Hunstad og Johansen på Borkenes skulle få trene sammen med de eldste barna, som har forlatt redet. I Nyveien filmet familien seg selv mens de kjørte en fellesøkt på nett med de utflyttede barna bosatt i Trondheim.

Fikk ideen fra Instagram

Det endte med treningsgruppa Hjemme-Gym, som i løpet av ei uke har fått over 300 følgere. To fellesøkter er gjennomført med rundt regnet 150 deltakere på direktesending, og enda flere med dem som følger øktene i opptak etter jobb eller når det passer for den enkelte.