Sammen skal gutta og jentene lage håndballfest

For første gang skal byen, og Harstad Håndballklubb, ha to håndballag i nasjonalt seriespill samtidig.

VANT ALT: Harstads seniorlag for menn vant samtlige kamper i sesongen og hadde mye å glede seg over. Fra venstre: Chris Selnæss, Joakim Dahl Haraldsen, Daniel Nyland, Remi Volden, Thomas Hansen og Mads Estensen. 

sport

Klubbstyret kastet seg rundt og innkalte til et styremøte tirsdag kveld da det ble klart at Harstads seniorlag, både for kvinner og menn, har tilbud om å spille i en landsdekkende 2.-divisjon kommende sesong. I helga fikk gutta tilbudet. Tirsdag ble det også plass til jentene da Rognan måtte trekke seg.

Harstad tilbudt 2.-divisjonsspill for håndballjentene

Rognan trakk seg. Det gir Harstad en unik mulighet.


De viktigste spørsmålene styret måtte finne svar på, er om klubben har sportslig kraft, økonomiske muskler til å ta løftet, samtidig som bredden og aldersbestemte klasser skal ivaretas.