– Ingen penger til å bygge opp stallen

– Akkurat nå er vi usikre på hvordan vi skal klare å bygge opp Totonor-stallen.

VINDFULLT De voldsomme vindene løftet G-stallen fra betongfundamentet, og kastet hele bygget flere titalls meter under uværet den første helga i januar. Nå kan pengemangel føre til at stallen ikke bygges opp igjen.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Det sier selskapets daglige leder, June Reyes om situasjonen som har oppstått i nyere tid. Bakgrunnen var det som overrasket de aller fleste travfolk den første helga i januar. Under en av årets vinterstormer, tok kastevindene tak i stallen, og kastet bygget flere titalls meter av gårde. Da var det en sjokkartet gjeng med travfolk som dukket opp for å stelle med sine hester lørdag morgen.


Melder seg til helsetjeneste

June Reyes er vant til å dele ut førstehjelp til en travsport med brukket rygg. Da permisjonsvarselet kom, dro hun sykepleieruniformen fram, og meldte seg til tjeneste for å bekjempe koronaviruset.


– Bygningsmassen vår er forsikret. Dermed vil vi også få forsikringspenger utbetalt for å oppføre en ny stall. Etter planen skulle dette skje på vårparten, sier Reyes.