Hanna (27) gir deg sine beste treningstips i koronakrisa: – All aktivitet er bra

– Alle og enhver har selv et ansvar for å ta vare på helsa, også i en unntakstilstand som vi er i nå.

PERSONLIG TRENER: Hanna Sundquist håper folk tar vare på helsa i en tid med begrensede muligheter for fellestreninger i idrettslag eller på treningsstudioer, og kommer mer tips til deg. 

sport

Harstadværingen Hanna Sundquist er personlig trener og gruppeinstruktør, og jobber som redaksjonssjef i Shape Up, som er Norges største treningsmagasin. 27-åringen er bekymret for folkehelsa dersom stansen i idretten og stengte treningsstudioer som følge av koronapandemien blir langvarig.

– Samtidig som folk hamstrer mat, er den generelle befolkningen mer inaktiv enn normalt. Dette er ikke heldig, og kan føre til en rekke livsstilssykdommer hvis dette fortsetter over en lengre periode, sier Sundquist.