Mesterlaget sender to paller utstyr til Harstad

For andre gang i vinter viser ishokeymesterne fra Stavanger gavmildhet overfor den ferske klubben i Harstad.

GAVMILDE: Stavanger Oilers satte poengrekord og kunne feire sitt femte seriemesterskap siden 2012 før sluttspillet ble avlyst. Da ryddet de i stedet og fant overskuddsutstyr, som er på vei til Harstad.  Foto: Stavanger Oilers

sport

Med brå sesongslutt og avlyst sluttspill i eliteserien i ishockey, fikk seriemester Stavanger Oilers god tid til å rydde i ishallen. Inne på utstyrslageret fant de både hockeykøller, skøyter og beskyttelsesutstyr av topp kvalitet for både barn og voksne. Dette gis bort gratis til Harstad Ishockeyklubb, som fortsatt er i etableringsfasen snaut to og et halvt år etter stiftelsen.

Røde Kors får gaver fra ishockeymiljøet

Førstkommende mandag overrekker Narvik Arctic Eagles og Harstad Mariners bamser til Røde Kors i Harstad. Utdelingen skjer på Kanebogen Stadion.


Utbredelse

Daglig leder Terje Haukali i Stavanger Oilers sier klubbens sjenerøsitet er begrunnet i et ønske om at hockey skal bre seg til flere deler av landet.