Noen hadde alt på stell - andre fikk hastverk:

Tegnet forsikringer da underslaget i Kilkam ble kjent

Underslagsforsikring er lovpålagt i idretten. Ikke alle har den på plass, men nå har klubber fått fart på seg.

ORDNET: Dag Solberg har over tid bistått styret i Medkila IL i arbeidet med klubbøkonomien. Da han fant at det ikke var tegnet underslagsforsikring, handlet han momentant og sørget for at det kommer på plass. 

sport

I forrige uke ble det kjent at IF Kilkameratene har anmeldt en tillitsvalgt for underslag. Ifølge styreleder Finn Håkon Jørstad og styremedlem Tom Erik Torbergsen er underslaget stort og har pågått over flere år. Øko-teamet i politidistriktet bistår med å avdekke hvor stort beløpet er.

Dagen i forveien ble årsmøtet i FK Landsås gjort oppmerksom om at klubben ikke har vært tilstrekkelig forsikret og manglet en lovpålagt underslagsforsikring. Den ble bestilt 14. februar, og var på plass sammen med resten av forsikringsporteføljen lørdag 14. mars.