Eirik Mikkelsen: – Mitt karrierebeste

Eirik Mikkelsen imponerte med en sterk 13.-plass under fredagens norgescuprenn.

SESONGSTART: Eirik Mikkelsen har opplevd motgang gjennom hele sesongen. Men fredag klaffet alt under norgescuprennet på Veldre Sag. Med solid dagsform, en perfekt taktikk og glimrende ski, leverte Mikkelsen en knallsterk 13.-plass. - Et definitivt karrierebeste for min del, sier Medkila Skilag-løperen. Arkivfoto.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

I de harde løypene på Veldre Sag i Ringsaker, var det ingen tvil om at 24-åringen fra Medkila Skilag hadde gode arbeidsforhold. For Mikkelsen dro i gang med sin 15 kilometer klassisk i et solid tempo. Men da mange begynte å kjenne på melkesyre og muskelstivhet på sisterunden, var det ikke i Mikkelsens tanker å slakke ned på gasspedalen. Snarere tvert om.

– Det å bli nummer 13 i dag i dette selskapet er rett og slett helt vilt. Definitivt mitt karrierebeste, sier en smått overrasket Mikkelsen.