Lokal trio skal spille for Grovfjord

– Inntrykket mitt av Grovfjord er at jeg har kommet til en veldrevet klubb med gode verdier.

TRIO: Stian Reppen Pettersen (t.v.), Osayd Türkman (i midten) og Per Christian Ingebrigtsen er tre nykommere som blir å se i Grovfjord-drakten denne sesongen. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det sier trener Thomas Bergland etter at han har avholdt tre treningsøkter sammen med årets sidestilte trenerkollega, Eirik Christensen. Samtidig har han også vært sentral i prosessen med å få tak i spillere som han kjenner godt til i fra tidligere. Stian Reppen Pettersen ble klar ganske kjapt etter at han ble Grovfjord-trener. Nå er også de tidligere Medkila-elevene, Osayd Türkman og Per Christian Ingebrigtsen tiltenkt en rolle som Grovfjord-spillere i 2020.

– Osayd har signert overgangspapirene, og er klar som Grovfjord-spiller i 2020-sesongen. Per Christian har muntlig sagt i fra om at han skal være med oss videre. Så jobber han også turnus, som vil si at opplegget må spesialtilpasses litt i denne sammenhengen, sier Bergland, før han kompletterer helhetsbildet: