Fire Medkila-spillere ut av 1.-divisjonslaget:

– Mistet motivasjonen

Hedda Alice Jakobsen, Camilla Dyring Hansen, Martine Olsen og Rebekka Strøm Hansen tok en felles beslutning om å trappe ned til rekruttlaget.

NEDTRAPPING: Hedda Alice Jakobsen, Rebekka Strøm Hansen, Camilla Dyring Hansen og Martine Olsen har valgt å si nei til mer satsing med Medkila på 1.-divisjonsnivå. De blir med rekruttlaget i 2.-divisjon fram til høsten. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Det bekrefter de fire kvinnespillerne, som har vært en del av Medkilas stall i tre sesonger. Nå tar de steget ned til rekruttlaget sammen, blant annet med et håp om å gjenfinne fotballgleden, som de ikke har hatt på en stund.

– Det er selvfølgelig ganske mange årsaker til at dette nå ble utfallet for vår del, sier Jakobsen om det endelige utfallet.