SOIF-kapteinen er tilbake

Fredag snørte Erik Hustad på seg fotballskoene og hadde sin første treningsøkt på ett år. Nå ser han fram til å endelig kunne bidra for Skånland på nasjonalt nivå.

REKONVALENS: En prolaps var årsaken til at Skånland-kaptein Erik Hustad ikke har vært å se på fotballbanen siden på vårparten i 2019. Nå kjenner han ingenting til plagene, og er klar for tilbakekomst på 3.-divisjonsnivået. Her i kjent stil fra 2018-sesongen i duell med Grovfjords Jonas Rasmussen. Arkivfoto: Ivar Hjelvik 

sport

Midtbaneankeret var sentral på Skånlands 4.-divisjonslag som ble nummer tre i 2018-sesongen. Da var de med i kampen om seriemesterskapet nesten hele veien inn til mål. Da var den solide midtbanespilleren en sentral brikke i sin ankerrolle. Men da laget på ny skulle gjøre et forsøk på å ta steget opp en divisjon, var det plutselig uten Hustads medvirkning.

– Det å stå uten spilleminutter, og å ikke kunne bidra til suksess-sesongen i fjor, føltes litt bittert for egen del. Men jeg har også rykket opp, selv om jeg har null spilleminutter i 4.-divisjon i 2019, sier Hustad.