– Lørdagens innsats kan vi være stolte av

Man været muligheten for sensasjon i Harstadhallen. Men det holdt ikke helt inn.

STERKE: Tuomo Manninnen og Harstad IBK utfordret motstander Slevik i Harstadhallen lørdag ettermiddag. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Tidligere i sesongen har Harstad Innebandyklubb hatt problemer med å prestere i akkurat denne perioden. Lørdag var det på mange måter motsatt. Etter å ha kommet på defensiven i første periode, kom hjemmelaget bakpå 3-5 mot topplaget fra Østfold. I midtperioden, når det kanskje var forventet at klasseforskjellen mellom lagene skulle komme tydeligere til syne, var det i stedet Harstad som kjempet godt i forsvar, og var kyniske og effektive i sitt angrepsspill.Etter 2-0 til Harstad i den andre perioden, var man plutselig like langt i kampen før det hele skulle avgjøres i den tredje og siste perioden.

– Jeg synes at vi skal sitte igjen med en god følelse. For i dag leverer vi en utrolig bra kamp, sier burvokter Ole-Petter Anfinsen.