Deltok i terrengritt fem dager til ende:

Tøffe tak i spanske fjell

Åge Bunde og Bernhof Hansen har gjennomført et spansk sykkeleventyr i sykkelrittet Costa Blanca Bike Race.

STERKE: Bernhof Hansen (t.v.) og Åge Bunde leverte et sterkt ritt i spanske fjell under Costa Blanca Bike Race. Dette er starten på et samarbeid som skal ende med deltakelse i Offroad Finnmark 300 i juli. Foto: privat 

sport

Fra onsdag til søndag har de to syklistene som sykler for Harstad Cykleklubb, fått muligheten til å konkurrere med i underkant av 600 andre syklister i fjellene langs spanskekysten. Her har de gjennomført tre etapper i tøft terreng på 60 kilometer hver, kun splittet av en 17 kilometer lang tempoetappe under årets firedagerskonkurranse.

– Vi har vært jevngode under årets etapperitt. Plasseringsmessig var Bernhof raskest på etappe to og tre, mens jeg var litt foran på åpnings- og avslutningsetappen. Aldersforskjellen på 18 år ble med andre ord ikke noe stort problem, sier Bunde om konkurransene i Spania, sier 40-årige Bunde.