Nå skal de begynne å vinne, men først må laget ansette en trener

Orker du bussturer til Lofoten? Tør du vrake etablerte stjerner? Hvis svaret er ja, og du i tillegg har fotballkompetanse, er denne gjengen på jakt etter nettopp deg.

SATSER: Denne gjengen skal klatre på tabellen etter en debutsesong uten seirer. Bak fra venstre: Margrethe Steinkjær, Emma Holmquist, Guro Jakobsen, Marit Sandnes, Lisbeth Baade, Mia Skog, Vilja Sivsdatter, Emilie Wilhelmsen, Karoline Høgmo og Linn Nyheim-Sæter. Midten fra venstre: Benedicte Nygård, Kristin Fjellvang, Nora F. Edvinsen, Julie Bremmeng og Elise Fjellheim Rørnes. Foran: Julie Andersen (t.h.) og Lise Beøy. 

sport

Harstad Damefotball er et 2.-divisjonslag som har styrt og stelt med seg selv i fjorårets comeback innen seniorfotball. Den humørfylte gjengen gikk gjennom sesongen uten sportslig suksess; det ble ingen seirer på 14 serierunder.

Vil bli bedre

Det har jentene lyst til å gjøre noe med, forteller Linn Nyheim-Sæter, som var en av tre spillere som ledet an på treningsfeltet i 2019. I hovedsak var det Magrethe Steinkjær og Benedikte Helmersen Strand som fikk i gang laget.