Utøverne i isidrettene har ikke trent utendørs på én måned

Uka før idrettsrådet skal behandle isanleggsutvalgets innstilling, viser bildene hvor prekær situasjonen er.

STENGT: Ishockeybanen og skøyteovalen har ligget mer eller mindre under snø eller vann siden midten a desember. Det er lite dugnadsgjengen til hockeyklubben, her bestående av Carl Karlsson, Trond Roger Larsen, Vegard Thom Kristiansen, Amund Røkenes og Tore Forthun, kan gjøre for spillerne. 

sport

Kanebogen stadion er et sørpehav, og frivillige har siden før jul hatt mer enn nok med å fjerne vann og snø. Det nærmer seg en måned siden ishockeyspillere og skøyteløpere kunne trene på is, og tre løp og et isdicso for allmennheten er allerede avlyst.

Det spørs det om nordnorsk mesterskap på skøyter kan arrangeres første helga i februar. Fra natt til mandag til et stykke ut i neste uke er det meldt varmegrader og regn.