Fikk et godt inntrykk av Medkila:

– Kult prosjekt å ta del i

Til tross for fiaskoresultater fikk spillerne på prøve et godt inntrykk av Medkila.

ØNSKET: Miriam Vilnes Mjåseth og Inger Vadder Sandland er på ønskelista til Medkila. Duoen ga et positivt inntrykk som gjestespillere i helga. Foto: Josu Media 

sport

Medkila ble knust av toppseriejentene i Røa, fikk bank av fjorårets nedrykkslag og nåværende 2.-divisjonsklubb Grand Bodø, og røk til slutt på straffer mot Mjølner og endte på sjetteplass. Helgens turnering i Narvik var i seg selv ingen god salgsplakat for Medkila, som hadde Inger Vadder Sandland fra Snøgg og Miriam Vilnes Mjåseth fra Kaupanger som gjestespillere.

Fikk svarene hun søkte

Vadder Sandland legger ikke stor vekt på resultatene i turneringer, som ble spilt som sjuerfotball. Kantspilleren vet at Medkila i helga manglet sju spillere, hvorav fem normalt er i en førsteellever.