Ikke fornøyd tross storseier: – Vi slipper inn altfor mange og lette mål

Selv om HHK til slutt vant med 17 mål mener trener Monica Lindstrøm de har mye å gå på.

FOKUSERT: Eli-Jeanette Olsen er fokusert før hun her skårer på en av sine fire syvmetere.  Foto: Andreas Isachsen

sport

–Først og fremst mener jeg vi slipper inn altfor mange og lette mål. Hadde vi sluppet inn syv per omgang hadde det vært greit, men 23 baklengs er i meste laget. Vi sløser også mye med sjansene i dag. I en kamp som dette burde vi klart å skåre 50+ antall mål.

– Når det er sagt var dette vår fjerde kamp denne sesongen. De andre lagene vi skal spillemot har allerede spilt 14 kamper. Vi har hatt to måneder med håndballfri, der vi heller ikke har fått spilt treningskamper da ingen lag vil spille mot oss. Forhåpentlig luker vi bort feilene fra i dag etter hvert, og kommer sterkere tilbake når vi får mer kamptrening, sier Lindstrøm.