Magnus Vesterheim markerte seg under Kaiser Maximillians langløp: Dro feltet i lange perioder

Selv om han endte på 27.-plass lørdag markerte Magnus Vesterheim seg i store deler av det 60 kilometer lange Kaiser Maximillian-løpet i Ski Classics-Touren. Senere på ettermiddagen fikk han imidlertid vite at han var disket fra løpet.

LEDET AN: Magnus Vesterheim (nr.11) var ofte å se i TV ruta under årets Kaiser Maximillinas løp da han flere ganger var fremme og dro i feltet. Dessverre holdt det ikke helt inn da han måtte slippe i de siste bakkene en drøy mil før mål og endet på en 27.- plass, 2.04 minutter etter vinneren, svenske Emil Persson. Senere på ettermiddagen ble han disket fra løpet.  Foto: Visma Ski Classics, Magnus Östh

sport

Kvæfjerdingen lå ved flere anledninger helt i teten og dro feltet med seg. Selv NRKs kommentatorer lot seg imponere av Vesterheims positive innsats under løpet.

– Det ble på mange måter et spesielt løp for mitt vedkommende, sier Vesterheim.