Tror idretten vil seire ved å dele mer. Tar initiativ til å danne en felles pool

Idrettsrådet tror Harstad blir en enda mer attraktiv arrangørby hvis klubbene kan samles om en felles utstyrspool.

DELINGSØKONOMI: Harstad Idrettsråd ved styreleder Rigmor Hansen Aarrestad har tatt tak i initiativet fra styreleder Trond Viggo Opdal i Harstad Alpinklubb, og kaller inn til møte kommende tirsdag. Målet er å få tettere samarbeid og mer deling av utstyr og kompetanse. 

sport

Kommende tirsdag er samtlige idrettsklubber invitert til et møte i Harstadhallen om saken, og målet til idrettsrådets leder Rigmor Hansen Aarrestad er å forene idretten.

På årsmøtet i fjor ble forslaget om å etablere idrettens utstyrspool lansert av Harstad Alpinklubb. Rådet har jobbet videre med saken i styret, og før jul ble alpinklubbens styreleder Trond Viggo Opdal invitert til et møte.