Jakter på ny sprintsuksess

For ett år siden var Ida Storjord Tovås i seiersrus etter at hun sto øverst på seierspallen i et norgescuprenn i sprint. Nå sikter hun mot ny nasjonal sprintsuksess.

NM-SPRINT: Ida Storjord Tovås (t.v.) er spent på hva norgescuphelga på Nes kan by på. Lørdag arrangeres sesongens første norgescuprenn i klassisk sprint. Her har også Storjord Tovås størst forventninger. Her sammen med konkurrent Herborg Skjelle (t.h.) fra Medkila Skilag. Arkivfoto: Stig Valter Tovås 

sport

For denne helga kommer det første svaret på hvor hun står etter fjorårssuksessen. Da skal man for første gang opp til bevis mot nasjonal motstand igjen. Sesongens første norgescuprenn er trolig det som er sesongens viktigste for sprinteksperten fra Liland. For i tillegg til at lørdagens sprintrenn har norgescup-status, er lørdagens renn norgesmesterskapet for juniorene.

– Dette er ei viktig rennhelg. Ett av fire høydepunkter i sesongen, sier Storjord Tovås om det som kommer denne helga.