Stilte i Vasaloppet China: – En opplevelse å ta med oss videre

En tung tur, både i og utenfor sporet, som de ikke ville vært foruten.

FORNØYDE: Sigve Bornø Novstad og Sindre Andre Winther Torbergsen fra Medkila Skilag ble hentet til Kina for å konkurrere. 

sport

Medkila-duoen Sigve Bornø Novstad og Sindre Andre Winther Torbergsen er tilbake på hjemlige trakter etter nyttårsturen til Kina. Der har de deltatt i Vasaloppet China. Bornø Novstad ble nummer 24 i eliteklassen, mens Winther Torbergsen kom på 33.-plass. Det deltok drøyt 260 menn og snaut 250 kvinner.

Smak av profftilværelse:

Hentes til femmil i Kina

Nesten alt er dekket av arrangøren når Sigve Bornø Novstad og Sindre Andre Winther Torbergsen skal konkurrere i Kina.


Jetlag

– Skirennet var artig å gå. Jeg var to minutter etter ledergruppa på runding etter 25 kilometer og da begynte jeg å kjenne meg litt trøtt i kroppen. Det ble ren staking hele femmila og skiene tapte seg etter 25 kilometer. Sisterunden gikk jeg så å si alene. 24.-plass i mål er resultatmessig greit, sier Bornø Novstad.