Klar for sykkeleventyr i Belgia:

–Skal pangstarte i Syden

Hans Magnus Eldby Dahlslett rekker såvidt å få med seg nyttårsfyrverkeriet før fokuset flyttes mot årets sesong på sykkelsetet.

SKREKKBLANDET: Hans Magnus Eldby Dahlslett står overfor et spennende sykkeleventyr når han skal slutte seg til den belgiske sykkelklubben Mysenlan Baboco Douterloigne CT. Det betyr at flere belgiske brosteinsritt med stor sannsynlighet står på tapetet for den 19-årige harstadværingen denne våren. Arkivfoto 

sport

1. nyttårsdag setter nemlig 19-åringen kursen mot sydligere himmelstrøk. Da pakker harstadværingen med seg sykkelparken, og setter kursen mot Gran Canaria.

– Planen er å legge et veldig godt grunnlag for årets sesong. Og akkurat det skal ikke være noe problem her, sier 19-åringen, som skal medvirke til det belgiske sykkellaget «Mysenlan Baboco Douterloigne CT» den kommende sesongen. Her danner han en stall bestående av rundt 25 syklister.