Dolstra med ny Medkila-kontrakt. Åpner for flere sesonger

Medkila ønsket en langtidskontrakt med Kim Dolstra. Foreløpig blir det ett år til.

FORTSETTER: Kim Dolstra var Medkilas forsvarssjef, men også toppskårer, i nederlenderens første sesong for klubben, som er glade for at 31-åringen er med videre.  Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

– Det betyr ikke at jeg kun blir værende i Medkila ett år til, men jeg vil se hvordan vi presterer, hva klubben gjør fremover og hvordan trenerteamet og apparatet rundt lager skal være. Så kan vi heller diskutere en forlengelse neste høst, sier Dolstra.

Diskusjon

Den nederlandske fotballproffen ble hentet til Medkila fra Grand Bodø, og imponerte i sin første sesong. Ikke bare holdt hun forsvarsrekka i tømmene med solid stopperspill da Medkila tok fjerdeplassen i 1.-divisjon. Dolstra ble også lagets toppskårer, og fikk prisen som årets Medkila-spiller kåret av medspillerne.