Emma (16) gjør seg klar til å bli landslagsmålvaktens arvtaker

Hun vet at en av landets største talenter står i veien for førstelagsspill. Likevel har Emma Sjåfjell skrevet under for Medkila.

OVERGANG: Emma Sjåfjell er Medkilas første nye signering før 2020-sesongen. – Jeg ønsker å ta mitt spill til et høyere nivå og etter hvert bli Medkilas førstevalg. Så får vi se hvor lang tid det tar, sier Sjåfjell. Foto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Den unge spilleren har tatt overgang fra naboklubben Kilkam. I Medkila får Sjåfjell plass i 1.-divisjonsstallen, og skal i utgangspunktet utfordre Hanne Larsen. Sistnevnte har spilt samtlige 49 serie- og cupkamper de siste to sesongene, og er førstevalget også på J19-landslaget.

– Det blir nok fort i alle fall et halvår på benken, kanskje en hel sesong. 2020 skal være et år først og fremst for å se og lære, komme inn i rutiner og bli en del av laget - både ferdighetsmessig og sosialt, sier Sjåfjell.