– Skal ta steget bort fra bunnen

Før helgas kamp mot Fredrikstad er Harstad på jumboplass i årets eliteserie. Når kampen er over satser Nicolai Christensen at situasjonen er langt annerledes.

SEIERSSUGEN: Toms Niedre og Harstad IBK er klar for en av sesongens viktigste oppgjør når Fredrikstad står på andre banehalvdel lørdag ettermiddag. I en jevn bunnstrid er det kun tre poeng som er godt nok. - Jeg er optimist, og tror det kan bli gøy under lørdagens oppgjør, sier sportslig leder, Nicolai Christensen.   Foto: Øyvind Askevold Kaarbø

sport

For om Harstad makter å hente hjem årets tredje seier, vil Harstad plutselig kunne gjøre en betydelig klatring på tabellen. I bunnen av årets eliteserie er det nemlig så jevnt som det sjelden har vært. Mens Harstad er nummer 12 med åtte poeng, er lørdagens motstander Fredrikstad nummer åtte. De har imidlertid kun skaffet seg ett poeng mer enn hva Harstad har til nå i sluttspillet.

– At det er så mange lag som har prestert så jevnt, hører med til sjeldenhetene. Jeg synes at det er positivt. Det vitner om en sportslig spennende divisjon, sier den sportslige lederen i innebandyklubben.