En av dem får gå på Beitostølen. Den andre må bli hjemme

Team Nord-Norge stiller kun med fire løpere i den nasjonale sesongåpningen i langrenn. Torgeir Sulen Hovland er en av den.

GÅR: Torgeir Sulen Hovland tar turen til Beitostølen, hvor den norske langrennsåpningen går av stabelen førstkommende helg. Arkivfoto: Øyvind Askevold Kaarbø 

sport

Silje Theodorsen (Kvaløysletta Skilag) er eneste kvinnelige løper fra Team Nord-Norge som deltar på den nasjonale åpningen til helga på Beitostølen, mens Daniel Stock (Vadsø Skiklubb), Torgeir Sulen Hovland (Kvaløysletta Skilag) og Vebjørn Moen (Tverlandet IL) er med på herresiden.

Det betyr at Synne Arnsen (Tromsø Skiklubb), Julie Waltenberg (Lyngen Karnes IL), Ingrid Mathisen (Fauske IL) og Eirik Mikkelsen (Medkila Skilag), ikke får være med å måle krefter når landets beste løpere møtes i helgen.