Folkefest-varsel fra ordføreren: – Vi er ekstra stolte over at denne sykkelfesten ble skapt i Harstad

Avslutningsetappen i 2013 går det fortsatt gjetord om. Nå trykker ordfører Kari-Anne Opsal igjen på folkefest-alarmen.

HJEM: Arctic Race of Norway kommer hjem til Harstad i 2020. Det er noe som ordfører Kari-Anne Opsal setter stor pris på. – Vi må ta sikte på å gjøre dette til en ny folkefest på linje med avslutningsetappen i 2013, sier Opsal.  Foto: Frank R. Roksøy

sport

For det er hva som forventes av folk i Hålogaland etter at byen igjen er tilbake som avslutningsby når startskuddet går for Arctic Race of Norways åttende utgave i 2020. For minnene fra sykkelfesten, som har blitt beskrevet som tidenes folkefest i Harstad, skal nå bli satt på en alvorlig prøve.

– Om det var 35.000 mennesker som sluttet opp om folkefesten i 2013, så må vi ta sikte på at vi skal være minst like mange som tar del i folkefesten 9. august 2020. Denne gangen skal vi gjøre det enda bedre.