Se Arctic Race-presentasjonen og reaksjonene

Harstad Tidende sender live fra Rec-hallen i Narvik tirsdag formiddag. Da skal Arctic Race of Norway presentere hvor etappene 6.-9. august skal gå av stabelen.
sport

Presentasjonen skjer under konferansen Agenda Nord-Norge, som i år finner sted i Narvik, i REC-hallen. Statsminister Erna Solberg, fylkesordføreren i Troms og Finnmark, Ivar B. Prestbakmo, sykkelpresident Jan-Oddvar Sørnes, idrettspresident Berit Kjøll og Arctic Race-ambassadør Thor Hushovd vil alle være til stede, sammen med daglig leder i Arctic Race of Norway, Knut-Eirik Dybdal.


- Arctic Race er en av fem viktige hendelser i nye ProSeries

Arrangøren av verdens nordligste etapperitt på sykkel er stolte. Det har de grunn til, skal man tro anerkjent sykkelnettsted.

 

Arctic Race of Norway er for øvrig valgt ut av det internasjonale sykkelforbundet (UCI) til å bli en del av UCI ProSeries i 2020. ProSeries er en ny divisjon under World Tour. Den erstatter kategorien som Arctic Race of Norway har vært en del av de siste årene.