Sjø Bris tar sin tredje strake

Bankeren er åpenbar i lørdagens V5-omgang i Harstad Travpark, mener vår ekspert.

TIPS: Per Olav Jørgensen er ikke i tvil om hvem han vil ha som banker i V5-løpene i Harstad lørdag. 

10 Perfect King er en sterk hest som tåler distansen. Kommer han seg feilfritt ut, kjemper han helt i toppen.

Per Olav Jørgensen om 4. løp
sport

Her er vurderingene av løpene lørdag:

1. løp: 10 Little Red Corvette har vært strålende i trav. Denne gang er det monté, og hvordan er formen der? Normalt skal han kjempe i toppen. 12 El Muro B.R. har vist at han takler monté. Sist det var monté, vant han enkelt. Kan fort være den som er først i mål. 11 W. J. Eminent Bergen har også gått flotte montéløp. Er en som må regnes tidlig på bongene. 8 Buck Book er jevn og flink. Går han feilfritt, er han med i trippelkampen.