Harstad Skøyteklubb:

Rekordtidlig på skøyteis

– Det er helt utrolig. Og Geir Hestad holdt nesten på å ramle av stolen da han fikk nyheten.

TRENING Onsdag kveld kunne skøyteløpere trene for første gang på Kanebogen stadion i dette vinterhalvåret. Så tidlig har ikke trener Ole Andreas Andreassen vært på is med sine elever tidligere. Bildet er tatt forrige sesong. 

sport

Det sier en alltid entusiastisk skøytetrener, Ole Andreas Andreassen i Harstad Skøyteklubb. To måneder før man bruker å ha stabil is på Kanebogen stadion, kan han i år melde om at de lokale skøyteløperne skal ut på sin første istrening. Det skjer når vi skriver 6. november.

– At vi kan lure oss ut på vår første treningstur i november, er noe som ikke har skjedd så lenge jeg har vært engasjert i skøyteklubben, sier Andreassen.