Terminlista for 2020 er klar:

Mister fire løpsdager

Travfolket har stålsatt seg i påvente av hvordan terminlista for 2020 vil bli seende ut. Tirsdag kom svaret.

TILTAK Leder i Harstad og Oppland Travlag mener at et kutt på fire løpsdager i Nord-Norge er til å leve med. Likevel lover han hard jobbing i eget travlag for å stimulere travmiljøet. – Det siste som vi trenger nå er at folk slutter med hest, sier Eilertsen.  Foto: Arkiv - Ivar Hjelvik

sport

Skriften på veggen viser reduksjon i antallet løpsdager det kommende året. Det ble offentliggjort av Det Norske Travselskap (DNT), og viser relativt dramatiske kutt. På nasjonal basis er det snakk om et kutt på 46 løpsdager. For Totonors del vil det kjøres fire færre løpsdager i året som kommer enn i året som er forbi om ikke altfor lang tid.

– Det er et markant kutt, men det var vi også forberedt på. Slik som jeg ser det, så er situasjonen fortsatt levelig. Med den ståa som den nasjonale travsporten nå står i, er vi ikke misfornøyde, sier leder i Harstad og Oppland Travlag (HOT), Jørn Eilertsen.