Sara tror hun aldri har vært nærmere VM enn det hun er nå

Den personlige rekorden i Florida ga et indre grønt lys for videre satsing mot VM i 2020.

FORNØYDE: Sara Johnsen (nummer to fra venstre) med det synlige beviset for andreplassen i årsklasse 30-34 år. Hun ble kun slått av Jacqui Giuliano (i midten), som vant uansett årsklasse for kvinner triatlonkonkurransen Ironman Florida.   Foto: Cian Krogstad

sport

Sara Johnsen fra Harstad avsluttet en veldig bra sesong med å gjennomføre triatlonkonkurransen Ironman Florida på 10 timer, 20 minutter og 38 sekunder sent lørdag kveld norsk tid. Da hadde hun svømt 3,8 kilometer på 74 minutter, syklet 180 kilometer på fem timer og 14 minutter, og avsluttet det hele med en maraton på tre timer og 43 minutter.

Dramatisk triatlon for Sara Johnsen. Fant livløs utøver i vannet

To personer døde i forbindelse med Iron Man i Sør-Afrika søndag. Sara Johnsen fra Harstad fant den ene flytende i havet.


Det er 11 minutter bedre enn hennes tidligere bestenotering fra Ironmann Tallinn i august. Tiden holdt til andreplass i klassen for 30-34-åringer, og 16.-plass totalt av alle jenter til start.