Proffspilleren fra Wales: – Elsker livet i Harstad

I to sesonger har Rachel Hignett vært en viktig bidragsyter for Medkila. Hun håper at det varer.

STORTRIVES: Rachel Hignett mener at hun har vokst både som fotballspiller og menneske etter at hun satte kursen nordover til Harstad og spill med Medkila. Sist helg hadde hun god oppslutning av svorne tilhengere på tribunen. Her er Hignett flankert av pappa John Hignett, vennene Emily Larsen, Joakim Karlsen Rekstad, Maria Andreassen, Aaron Gregg, og mamma Jenny Hignett. Foto: Ivar Hjelvik 

sport

Det er uavklart hvordan neste års Medkila-lag blir seende ut. Midtbaneterrieren fra Wales er en av de spillerne som er på utgående kontrakt. Om det var opp til spilleren selv, fortsetter hun gjerne fotballtilværelsen i Medkila.

– Jeg føler at jeg både har blitt en bedre fotballspiller og en bedre person siden jeg kom til byen i april for halvannet år siden. Og jeg elsker å bo her i byen, sier Hignett.