Fikk ikke hjelp til å ta tredjeplassen. Likevel fornøyd med sesongen

Medkila slo Nanset, men fikk ikke hjelp til å ta tredjeplassen. Trener Margunn Haugenes er fornøyd.

SESONGSLUTT: Medkila jentene vant sesongavslutningen mot Nanset og sikret seg 4.-plassen på tabellen i serien. Fra venstre: Hedda Jacobsen, Emilie Dahl, Liv Solveig Miklegard, Rebekka Strøm Hansen, Rachel Hignett, Agnethe Mathisen, Hanne Larsen, Lotte Fossem, Ida Nylund, Martine Brustad, Ida Fossem og Mette Skau. 

sport

– Spillerne gjorde en god kamp og hadde meget god kontroll underveis. Jeg er spillmessig fornøyd med mye, men vi burde klart å sette flere mål underveis og vært skarpere, sier trener Haugenes etter kampslutt.

– Vi manglet siste finishen underveis. Det er for så vidt nok å vinne med et mål, men vi burde klart enda flere, så vi har noe å jobbe med videre, fortsetter hun.