Bygger hoppepark og ferdighetsløype i 2020 for å få plass til alle

I august åpnet den nye sykkelparken. Den skal utvikles videre med to nye aktivitetstilbud allerede neste år.

UTVIDER: Harstad sykkelpark i Blåbærhaugen ble åpnet i høst med blant annet denne pumptracken. På langsiden skal det komme ei ferdighetsløype, mens en hoppepark på kortsiden lengst bort, tilknyttet en svingete vei med hopp fra skogkanten til høyre, skal etableres neste år. Foto: Frank R. Roksøy 

sport

En såkalt pumptrack, som er Nordens største av sitt slag, en knøttetrack for de yngste, samt lysanlegg, er enten åpnet eller skal stå klart i høst.

Harstad Cykleklubb hviler ikke og smir mens nyhetsinteressen er på topp. Neste poster er en ferdighetsløype på 700-800 meter med ulike mestrings- og balanseøvelser tilrettelagt for barn og unge. I tillegg skal det etableres en såkalt Dirt Park, opplyser prosjektleder og styremedlem Stian K. Evensen.