Jan-Erik Reinås ble tatt på senga av stor 70-årsfest: Fjell-pioneren ble hedret

– Jeg måtte virkelig kjempe mot tårene.

JUBILANT: Jan-Erik Reinås ble godt overrasket da laget sørget for overraskelsesfest lørdag ettermiddag. Og selv om han tirsdag rundet 70 år, har han ingen umiddelbare planer om å gi seg. - Om jeg ikke driver med langrennssport, hva skal jeg da drive med, spør Reinås.  Foto: Stig Valter Tovås

sport

Det sier langrennsnestoren foran noen i Fjell Skilag, Jan Erik Reinås. I anledning av at langrennsprofilen fyller 70 år tirsdag, ble Reinås virkelig overrasket da mer eller mindre rubb og stubb i skilaget var samlet for å hylle han lørdag ettermiddag.

– Vi hadde testløp på rulleski på formiddagen med et påfølgende informasjonsmøte tett i etterkant. Da slapp de oss ikke inn i samlingsrommet. Da husket jeg at jeg stusset litt over hvorfor vi måtte avholde dette møtet på gangen, sier Reinås.