Landsås manglet sisteskanse før Ballstad-kampen:

Superreserve tok ansvar

– Jeg hadde uansett satt av helga til å være i Lofoten for å se kampen. Da kunne jeg jo like godt se den fra banen.

SAMMEN: Runar Bjørkelund tok fram keeperhanskene da Landsås var i akutt behov for en sisteskanse. Derfor var pappa Runar og sønnen Sondre på banen i samme kamp for første gang lørdag ettermiddag. Foto: privat 

sport

Det sier Runar Bjørkelund, etter at han gjorde et godt, gammeldags comeback på a-lagsnivået lørdag. På forhånd hadde nemlig klubben begge sine faste sisteskanser ute av ulike grunner, og var i alvorlig beit etter noen som kunne dette med å vokte målet i oppgjøret.

– Det var jo et akutt behov fra klubbens side, som gjorde sitt til at jeg sa ja til å hjelpe dem i en litt kritisk situasjon, sier 48-åringen om sitt comeback på a-lagsnivået.