Ny seier i toppoppgjør:

- Innsatsen må forbedres

Trener Tor-Anders Hustad mener at prestasjonen til seriemesterne ikke sto i stil med 3-1-seier og de tre medfølgende poengene.

SEIER Skånland hentet hjem nok en seier etter at Morild ble slått i oppgjøret på Skånland stadion lørdag ettermiddag. Likevel var det ikke en prestasjon som trener Tror-Anders Hustad kunne si seg fornøyd med. - Jeg er veldig lite fornøyd med innsatsen som laget leverer i dag. Vi møter et svakt mannskap som vi skulle ha vunnet mot med store sifrer om vi var litt mer påskrudde, sa treneren etter kampslutt.  Foto: Ivar Hjelvik

sport

Hustad og hans elever fikk med seg de tre poengene i det som på forhånd var toppoppgjøret på Skånland kunstgress lørdag ettermiddag. Men da treneren så forbi de faktiske forholdene, var det ikke bare positivitet å spore etter at nye tre poeng var sikret.

– Det som vi leverer av prestasjon i dag, er bedritent dårlig. For vi møter et svakt lag i dag. Men jeg er samtidig veldig lite fornøyd med det som jeg ser fra vår side i dag, sier Hustad, og utdyper: