V65 i Harstad lørdag: Pinewood Man er vår banker

Slik vurderes Harstad Tidendes travekspert løpene i Harstad Travpark lørdag.

VANSKELIG: – En vanskelig omgang. Derfor tør jeg ikke sette et lite tips denne lørdagen, sier Per Olav Jørgensen. 

Nordens Lys viste store takter i Sverige sist. Er rask ut og kan lede lenge.

Travekspert Per Olav Jørgensen om 6. løp
sport

1. løp: 7 Briskeby Stjernen er en bra hest, men veldig usikker. Holder han seg til travet, har han en fin sjanse. 2 Ville Lille Faksen viser stadig fremgang. Står veldig fint til og kan kjempe i toppen. 6 Bråtnes Idunn er veldig usikker. Kan kjempe langt fremme feilfritt. 5 Brønnlund Thelma har vært litt variabel. Kan være med og kjempe om trippelen.

2. løp: 2 Augustus F har gjort mange fine løp. Har gått på gode tider. Er rask ut og kan lede hele veien. En fin vinnersjanse. 4 Shocking Icon går ok løp. Er rask ut og kan få en fin reise herfra. Kjemper langt fremme. 6 Mon Amie Superb har begynt og vise gamle takter. Opp mot sitt beste kan hun kjempe om trippelen. 3 Desire S.E har også gått fine løp. Kommer han seg fint ut fra start, er han med langt fremme.