Fotballtrener får pekefinger fra kretsen etter dommerkritikk

Morild-trener Kristian Røsnes Hansen får en irettesettelse av Hålogaland Fotballkrets.

Fotballkretsen vil følge med på uttalelser fra Morild-trener Kristian Røsnes Hansen, som slapp unna med irettesettelse etter dommerkritikk. 

sport

Bakgrunnen er oppførsel i og etter kamp da Morild spilte uavgjort 2-2 mot Grovfjord 24. august. Røsnes Hansen ble rapportert av dommer Marius Wikestad Pedersen fra Kilkam, og fotballkretsen har gransket uttalelser gitt både rett etter kampen og noen dager senere.

Fotballkretsen vil undersøke uttalelser om "hodeløs dømming"

Morild-trenerens uttalelser etter kampen mot Grovfjord skal granskes av fotballkretsen.


– Vi kan takke dommeren for at vi ikke vinner. Dømmingen var hodeløs og dommeren har et veldig stort markeringsbehov (...) dessverre ødelegger dommeren kampen, noe jeg ikke er redd for å si, uttalte han etter kampen. Noen dager senere karakteriserte han både Grovfjord-spillere og dommeren som «helt på jordet».