Frisparkskåring på overtid ga poengdeling

Liland tok imot Skånland 2 til det velkjente «Slaget om ETS» i 5.-divisjon.

Liland berget uavgjort mot Skånland 2 med denne skåringen på tampen av «Slaget om ETS» i 5.-divisjon.

sport

Fjorårets oppgjør endte 1-3 i favør Skånland 2, og Liland var ute etter revansj siden laget ikke har vunnet over Skånland 2 siden september 2016.

Det var hjemmelaget som kom best i gang. Etter kun to minutter kunne Stian Dahlberg Schei sette inn 1-0 på frispark. Adam var ikke lenger i paradis enn at Morten Dahl Ankerstrøm etter sju spilleminutter satte inn utlikning etter et hjørnespark. Etter 24 minutter var kampen snudd ved William Westerheim, samt at Thomas Nikolaisen på et langskudd økte til 1-3, som var pauseresultatet.

Liland gikk hardt ut etter pause, og kjørte kampen. Det skulle lønne seg. Etter 50 minutter reduserte Stian Dahlberg Schei til 2-3, etterfulgt av Sindre Olufsen som utlignet til 3-3 i det 69.minutt. Kampen vippet med store sjanser til begge lag, samt mange tøffe dueller.

Det er av sine egne man skal ha det. Etter 77 minutter sendte tidligere Liland-spiller Adrian Sørensen i vei et langskudd, som noe heldig gikk inn til 3-4. Liland ga aldri opp. Det ble et stormløp for utlikning mot slutten, og Skånland-målvakt Espen Johansen måtte ta frem flere praktredninger.

På overtid måtte han derimot gi tapt, og Stian Dahlberg Schei satte sin tredje skåring for dagen ved å slå et frispark fra hjørnet av 16-meteren i lengste hjørne. Etter dette hadde Skånland en kjempemulighet, som heldigvis for Liland gikk like utenfor mål. Kampen endte 4-4 og inneholdt det meste. Publikum fikk se to lag som virkelig ville vinne.